H πτωχή, ταπεινή Ελλάς, με πολλούς όμως πάμπλουτους κατοίκους, οι οποίοι τον χειμώνα, όταν δεν «ανηφορίζουν» στις γαλλικές και ελβετικές Αλπεις, σπεύδουν στο «Four Seasons Resort Maui» στη Χαβάη για power paddling races, βρίσκεται σε πανικό όταν εδώ πραγματοποιείται κάποιο σημαντικό διεθνές γεγονός.

Οι φήμες, αρκετές ανυπόστατες, κυκλοφορούν πάνω από την πόλη μαζί… με το τεράστιο χρυσό D. Πόσοι είναι αυτοί οι οποίοι θα περάσουν την είσοδο του Καλλιμάρμαρου όταν θα γίνει το fashion show του οίκου Dior; Γίνεται μια προσπάθεια να διευρυνθεί η λίστα.

Το private dinner στο Περιστύλιο του Ζαππείου θα φιλοξενήσει λίγες, πολύ λίγες προσωπικότητες. Ποιες είναι αυτές; Εκτός από τον Μπερνάρ Αρνό (η σύζυγός του Ελέν είναι φημισμένη πιανίστρια, η οποία επίσης έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο BHMAgazino) και άλλα σημαντικά ονόματα, οι φήμες αναφέρουν ότι και η σύζυγος του γάλλου προέδρου, ελληνολάτρις Μπριζίτ Μακρόν, θα έρθει στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η κυρία Μακρόν, μην ξεχνάμε, ντύνεται αποκλειστικά και μόνο με outfits Louis Vuitton, το brand-ναυαρχίδα των Αρνό. Είναι και τα 200 χρόνια από το 1821 που αποτελεί πόλο έλξης. Το ζεύγος Μακρόν δεν είχε μπορέσει να δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου…