Mπήκε στον χώρο του θεάματος εντελώς τυχαία, όταν έπειτα από επίσκεψη σε γιατρό συνάντησε με τη μητέρα του έναν ατζέντη που της πρότεινε να δοκιμαστεί ο γιος της στο μόντελινγκ.

Τα διαφημιστικά έφεραν σύντομες εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως για παράδειγμα οι «Sopranos».

Ολα άλλαξαν το 2002, όταν, έφηβος τότε, συμμετείχε στην πρώτη σεζόν της εκπληκτικής τηλεοπτικής σειράς «The Wire». Και έπειτα ήρθαν τα blockbusters.

Ο λόγος για τον Μάικλ Μπ. Τζορνταν, ο οποίος πέρυσι συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού «TIME» με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο, το «People» τού έδωσε τον τίτλο του Sexiest Man Alive, ενώ πριν από μερικούς μήνες οι «New York Times» τον κατέταξαν στη 15η θέση της 25άδας με τους καλύτερους ηθοποιούς του 21ου αιώνα.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Γιώργος Νάστος εξηγεί τους λόγους που ο 34χρονος Καλιφορνέζος ξεχωρίζει: όχι μόνο αποτελεί μια μαγνητική παρουσία στη μεγάλη οθόνη που διαθέτει το εκτόπισμα, τη δύναμη και την υποκριτική δεινότητα του Ντενζέλ Ουάσιγκτον, περίσσιο σεξαπίλ και ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο που θυμίζει τον Γουίλ Σμιθ, αλλά είναι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και στηρίζει με θέρμη το κίνημα Black Lives Matter.

Εχει αυτό που λέμε «όλο το πακέτο».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»