Μια κατακόκκινη Ferrari, μινιατούρα, πραγματικό έργο τέχνης, στολισμένη με ρουμπίνια και διαμάντια στις ρόδες (κάτι τέτοιο έκανε στην κατάλευκη – όχι μινιατούρα – Rolls Royce του ο θρύλος του τένις, λάτρης της Νέας Υόρκης, της Μυκόνου και της Σαντορίνης και μέγας playboy Βίτας Τζερουλάιτις) στριφογύριζε στα μακριά, αριστοκρατικά δάχτυλα του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή.

Φίλοι οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο Μόντε Κάρλο και απολαμβάνουν καθημερινά τα spa τους στο Metropole έλεγαν ότι έχουν αμφιβολίες για τη διεξαγωγή της δημοφιλούς Formula 1 στο αστραφτερό Πριγκιπάτο.

Κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι το ιστορικό αυτό event θα πραγματοποιηθεί με λιγότερους θεατές.

Ο παγκόσμιος οίκος Assouline παρουσιάζει πάντως ένα ογκώδες, κατακόκκινο (όπως και οι λατρεμένες μου Ferrari) βιβλίο με τίτλο «Formula 1 – The Impossible Collection» (Πηγή φωτογραφίας: www.assouline.com). 100 αξέχαστες στιγμές από το πιο δημοφιλές Motorsport. Είμαι πανέτοιμη να βυθιστώ στις σελίδες του.

Μια φίλη η οποία δεν φημίζεται για την εξυπνάδα της με ρώτησε αν στο Πριγκιπάτο του Αλβέρτου και της Σαρλίν υπάρχει κορωνοϊός!

Η παγκόσμια πανδημία «φωλιάζει» παντού. Ακόμα και στα σπίτια των ρώσων μεγιστάνων, στις σουίτες των ξενοδοχείων ή τα private clubs. Τα μέλη της ελληνικής παροικίας προσέχουν πολύ. Αυτό είναι αλήθεια…