«Βήμα του Βόλου»: Μια συγκινητική προσπάθεια από μικρούς… δημοσιογράφους

Η εφημερίδα «Βήμα» και η Alter Ego Media αγκαλιάζουν τις προσπάθειες για την ανάδειξη της ελληνικής περιφέρειας μέσα από καλαίσθητες εφημερίδες που φτιάχνονται από μαθητές

Η σπουδαία προσπάθεια που κάνει η εφημερίδα «Το Βήμα» για την ανάδειξη της ελληνικής περιφέρειας μέσα από εκπληκτικές μαθητικές εφημερίδες, συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή. Το «Βήμα του Βόλου», είναι πολύ όμορφη πρωτοβουλία μαθητών της περιοχής που αγκαλιάζει το «Βήμα» και η εταιρεία Alter Ego Media. Οι μαθητές γράφουν για τα όνειρα που χάθηκαν και τα όνειρα που κινδυνεύουν. Γράφουν για την περιοχή τους και τα προβλήματά της, παίρνουν συνέντευξη από τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο αλλά και τη συγγραφέα Λένα Διβάνη.

Στο καλαίσθητο εφημεριδάκι διαβάζουμε την Ιωάννα Λαλιώτου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τον Γιάννη Κουτή που μας ξεναγεί στο ξεχωριστό μουσείο της πόλης του Βόλου.

Μαθαίνουμε την εκπαιδευτική ιστορία με το Παρθεναγωγείο, τον Αλέξανδρο Δελμούζο και κάνουμε μια αναδρομή στον Μεσοπόλεμο.

Μια σειρά από θέματα που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τους Βολιώτες αλλά και για όλη την Ελλάδα. Μια εκπληκτική, μια όμορφη προσπάθεια για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια οι μικροί… δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk