Μετά τη συμπλήρωση τριετούς θητείας τριών μη εκτελεστικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου και της ανάγκης πλήρωσης της θέσης του Εντεταλμένου Συμβούλου, εκτελεστικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), η ΕΕΣΥΠ, ως μοναδικός μέτοχος, εκκινεί διαδικασία για την ανανέωση ή αντικατάσταση Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για θητεία τριών ετών.

Ως εκ τούτου, προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, που επιθυμούν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση.

Τα απαιτούμενα προσόντα και δεξιότητες για τις ως άνω θέσεις των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ αναλύονται στη σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στην ενότητα Προκηρύξεις στην ιστοσελίδα: www.hcap.gr .

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ θα διοριστούν υπό τον όρο απουσίας οποιωνδήποτε προσωπικών ή νομικών κωλυμάτων και περιορισμών, όπως περιγράφονται στο ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, μέσα από την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, να αποστείλουν ηλεκτρονικά αίτηση συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021.