Στο νοσοκομείο Αργολίδας νοσηλεύεται μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έπεσε από ύψος 10 μέτρων, όταν κατέρρευσε το μπαλκόνι του σπιτιού της. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Η ηλικιωμένη βρισκόταν στο ξύλινο μπαλκόνι του σπιτιού της όταν εκείνο κατέρρευσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα η ίδια να βρεθεί στο κενό και να πέσει στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή καθώς την πτώση της έκοψε η τέντα καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι που κατέρρευσε.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο εθελοντής διασώστης Δημήτρης Λούβαρη, ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την ηλικιωμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά την κατάσταση με τα παλαιά κτίρια στο Ναύπλιο και τον κίνδυνο που διατρέχουν ένοικοι και περαστικοί. Το σημείο της πτώσης έχει σημανθεί με κορδέλες προειδοποιώντας τους περαστικούς για τον κίνδυνο.