Τσαρλς Ντίκενς

Μια χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Η κλασική φιγούρα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ο παράξενος και τσιγκούνης Σκρουτζ αλλάζει μετά την υπερφυσική επίσκεψη του πνεύματος των Χριστουγέννων!

Μια κρύα νύχτα, ξημερώνοντας Χριστούγεννα, διαλέγει ο Ντίκενς για να ξετυλίξει το κουβάρι της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» του, και σκιαγραφεί με τρόπο ανεπανάληπτο μία από τις πιο κλασικές φιγούρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τον Εμπενέζερ Σκρουτζ. Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» πρωτοκυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1843 και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Από τότε μέχρι και τις ημέρες μας διαβάστηκε και αγαπήθηκε όσο ελάχιστα κλασικά κείμενα. Το μήνυμά της, για συμπόνια, αγάπη και γενναιοδωρία παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο.

Αναφέρεται στην ιδεολογική, ηθική και συναισθηματική μεταστροφή του παράξενου και τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ μετά την υπερφυσική επίσκεψη που δέχτηκε από τον πεθαμένο συνεταίρο του Τζέικομπ Μάρλεϊ και από τα φαντάσματα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος. Η νουβέλα είχε άμεση επιτυχία και αποδοχή τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς.

Αντον Τσέχωφ

Τα Χριστούγεννα και άλλες χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Ο κορυφαίος ρώσος συγγραφέας, Αντον Τσέχωφ υπογράφει με εξαιρετικά λεπτό χιούμορ, πέντε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, που αποπνέουν μια γλυκιά μελαγχολία!

Πέντε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, χαρακτηριστικές του ρωσικού πνεύματος των Χριστουγέννων και γραμμένες από τον μεγάλο Αντόν Τσέχωφ βρίσκονται στις σελίδες του βιβλίου αυτού. Ο Βάνκα Ζούκωφ, ένα εννιάχρονο αγόρι, ο Βαλάντια, η Ναταλία, ο ιδιόρυθμος Τσετσεβίτσιν, η Βασιλίσα, ο Γιεγκόρ, ο μπεκρής Ιβάν Ιβάνιτς και ο δημόσιος υπάλληλος Γκεράσιμ Κουζμίτς Σινκλετέγιεφ είναι οι πρωταγωνιστές των ιστοριών αυτών, μέσα από τις σελίδες των οποίων με ένα εξαιρετικά λεπτό χιούμορ ξεπηδάει μια γλυκιά χριστουγεννιάτικη μελαγχολία.

Μαζί

Hαrper’s Bazaar

Το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μιλάει για άγνωστες πτυχές της ζωής της και για όσα θα παρουσιάσει τη νέα χρονιά.

Η λίστα δώρων που θα εντυπωσιάσει ακόμα και όσους τα έχουν όλα.

Γιορτινά σύνολα που ανεβάζουν τη διάθεση

Και

ΒΗΜΑGAZINO

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: 
«Τσαρλς Ντίκενς: Μια χριστουγεννιάτικη Ιστορία»: €1,00 και « Αντον Τσέχωφ: «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες»: €1,25