Το «MEGA Stories» στον κόσμο των Social Media τη Δευτέρα στις 00:10

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το «MEGA STORIES» επιχειρούν μία περιήγηση στον γοητευτικό αλλά και αλλόκοτο κόσμο των Social Media.

Δίκτυο επικοινωνίας. Πεδίο έκφρασης πολιτικού λόγου. Πλατφόρμα γνωριμιών, ερώτων και παρεξηγήσεων. Αγορά ανάδειξης προσώπων, προϊόντων και λοιπών τάσεων.. Τα σημερινά κοινωνικά δίκτυα αποτελούν μία σύγχρονη ψηφιακή σκηνή στο φως της οποίας πρωταγωνιστούμε όλοι: Εμείς και οι Άλλοι..

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το «MEGA STORIES» επιχειρούν μία περιήγηση στον γοητευτικό αλλά και αλλόκοτο κόσμο των Social Media.

Η «ψηφιακή βόλτα» έχει πολλούς σταθμούς: Από το μαζικό αλλά «γερασμένο» Facebook, στο αειθαλές και «πολιτικό» twitter και από το παιχνιδιάρικο Tic Toc, μέχρι το cool – πολυμορφικό Youtube και το Instagram.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς οι οποίοι δίνουν τόσο την δική τους ερμηνεία για την παντοκρατορία των Social Media στη ζωή μας όσο και την πολιτική – κοινωνιολογική διάσταση των νέων μέσων.

Από την άλλη, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δημιουργούν τους δικούς πρωταγωνιστές (Influencers), ή αλλιώς δημιουργούς περιεχομένου, οι οποίοι έχουν το δικό τους φανατικό κοινό (Followers).

Αυτό το «φαινόμενο» πρόκειται να εξηγήσουν στην εκπομπή οι «ειδικοί», οι άνθρωποι δηλαδή που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτήν την νέα, αγορά.

Tέλος, οι influencers του «διπλανού παραθύρου» μας αφήνουν να εισβάλλουμε για λίγο στο δικό τους ξεχωριστό ψηφιακό κόσμο.

Ψέμα ή αλήθεια, φως ή σκοτάδι, πρόσωπο ή προσωπείο, τι τελικά κρύβεται πίσω από τα νέα μέσα; Μένει να το ανακαλύψουμε!

MEGA STORIES

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Τίνα Παππά

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Κινηματογράφηση: GAP Filming team

Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς

Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk