«Εορτάζουμε σήμερα ανήμερα της μεγάλης χριστιανικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, την ημέρα των ΕΔ. Αποτίουμε ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας, διαρκής και εντατικός, είναι για ακόμα πιο αποτρεπτικές, πιο αξιόμαχες ΕΔ. Χρόνια πολλά στις ΕΔ της χώρας!» έγραψε στο twitter o υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος νωρίτερα παρέστη στον εορτασμό στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ευχαριστίες εκ μέρους όλων των Ελλήνων απηύθυνε προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας των Ε.Δ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στον εορτασμό και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Με ανάρτησή του στο twitter και με αφορμή τη σημερινή ημέρα γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη των Ε.Δ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας που με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος υπηρετούν την πατρίδα. Μας κάνετε περήφανους. Χρόνια πολλά!» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Χρόνια Πολλά, στα άξια στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Υπερηφάνεια, Τιμή και Αναγνώριση, στους διαχρονικούς υπερασπιστές της Πατρίδας μας» έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.