Ηλεία: Λεηλάτησαν εργοστάσιο στο Βαρθολομιό

Επί μια εβδομάδα οι άγνωστοι έκλεψαν εξοπλισμό και προϊόντα αξίας τουλάχιστον μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Ενα ολόκληρο εργοστάσιο λεηλάτησαν άγνωστοι στην Ηλεία, χωρίς να τους καταλάβει κανείς.

Επί μια εβδομάδα οι άγνωστοι έκλεψαν εξοπλισμό και προϊόντα αξίας τουλάχιστον μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Γι’ αυτή την πρωτοφανή υπόθεση στην Ηλεία το patrisnews.com αναφέρει ότι στόχος των δραστών βρέθηκε το εκτός λειτουργίας εργοστάσιο κεντημάτων – ενδυμάτων “Μπράτη Χρυσούλα – Χούνης Διονύσιος” στο Βαρθολομιό. Οι διαρρήκτες μπόρεσαν να αφαιρέσουν μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ενδύματα και κεντήματα, αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ!

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της 14ης Νοεμβρίου 2020, όταν περαστικός παρατήρησε κινητικότητα στο χώρο του κλειστού εδώ και 20 μήνες εργοστασίου, ειδοποίησε την οικογένεια Μπράτη και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία.

Συγκλονισμένος ο Άγγελος Μπράτης, δημιουργός του εργοστασίου δήλωσε: “Όπως έμαθα 8 – 9 άτομα μετέφεραν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και τις τοποθέτησαν σε μεγάλα αυτοκίνητα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ό,τι άλλο αξίας αντικείμενο υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Μάλιστα αφαίρεσαν από σφραγισμένο χώρο, πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Μπράτη, τα οποία είχαν μεταφέρει εκεί λόγω σεισμού!

«Δεν σεβάστηκαν απολύτως τίποτα!», κατέληξε εξοργισμένος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk