Το ΒΗΜΑgazino βρέθηκε κατ’ αποκλειστικότητα στα γυρίσματα της τηλεοπτικής συναυλίας του Γιώργου Περρή η οποία θα μεταδοθεί από το αμερικανικό δίκτυο PBS.

Η μαγνητοσκόπηση του μοναδικού μουσικού δρώμενου, η οποία θα προβληθεί το 2021 με αποδέκτες εκατομμύρια μουσικόφιλους ανά τις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε στον ναό της Αφαίας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία δίνεται άδεια για υλοποίηση συναυλίας στον αρχαίο ναό της Αίγινας.

H πρωτοβουλία, που φέρει τον τίτλο «A sunset in Greece» και σκοπό έχει να αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και τη στήριξη του ΕΟΤ.

Συνοδοιπόροι του σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι ο Μάριος Φραγκούλης και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ενώ η Λίνα Νικολακοπούλου με τα κείμενα της διάνθισε το τηλεοπτικό αφιέρωμα.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ερη Βαρδάκη συνομιλεί με τους συντελεστές αυτού του σημαντικού μουσικού εγχειρήματος.

«Αισθάνεσαι δέος να τραγουδάς με φόντο αυτό το μνημείο. Κάποια στιγμή στη σκηνή ένιωσα να περνά από τα μάτια μου όλη μου η ζωή. Ξέρετε, αυτή η ομορφιά δεν αντέχεται. Σε ξεπερνά, είναι πέρα από εσένα, από τον εγωισμό σου και τον ναρκισσισμό σου» αναφέρει υπερήφανος ο Γιώργος Περρής.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»