Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου για την καριέρα της και τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα.

Η ηθοποιός έχει γίνει γνωστή μέσα από τους τηλεοπτικούς ρόλους της κακιάς, γεγονός που στην αρχή ήταν ενοχλητικό για εκείνη, ωστόσο πλέον δεν την απασχολεί. Για την απουσία της από την τηλεόραση, υποστήριξε πως ζηλεύει τις ωραίες δουλειές, αλλά για να επιστρέψει θέλει κάτι που να την εκφράζει.

Η κυρία Παυλίδου ασχολείται για περισσότερο από μια δεκαετία με τις εναλλακτικές θεραπείες, κάτι που την χαροποιεί ιδιαίτερα και τη βοηθάει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της, αλλά και να αντιμετωπίζει τις εντάσεις με ηρεμία και υπομονή. «Πρόκειται για μια συνεχή αναζήτηση και ένα συνεχές ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Στις δουλειές της, πολλές φορές συμβιβάζεται και δεν εκφράζεται απόλυτα μέσα από αυτές, αλλά το γεγονός ότι απέχει από την τηλεόραση, δείχνει ότι παραμένει όσο το δυνατόν περισσότερο ασυμβίβαστη.

Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην κινηματογραφική παραγωγή «Καρδίτσα forever», του Σταύρου Μαρκίδη, όπου ερμηνεύει το ρόλο μιας μαφιόζας Τουρκάλας.

Από τον Οκτώβριο θα συνεχίσει τη θεατρική παράσταση «Το σπίτι της μαμάς», που διεκόπη λόγω καραντίνας.

Η κυρία Παυλίδου μίλησε ακόμα για τους δίδυμους γιους τους και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε όσο αυτοί μεγάλωναν.