Ολοκληρώθηκε η αποεπένδυση της Μαριάννας Λάτση από τη Lamda Development αφού σήμερα άλλαξε χέρια και το δεύτερο πακέτο μετοχών, όπως είχε προαναγγελθεί από την περασμένη Παρσκευή.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή είχαν πωληθεί 8.900.000 μετοχές και σήμερα άλλες 5.992.759 μετοχές, που συνολικά αντιπροσωπεύουν το 8,43% του μετυοχικού κεφαλαίου.

Οι τιμές των δύο πακέτων έγιναν σε τιμές χαμηλότερες από την τιμή της τελευταίας αύξησης κεφαλαίου που ήταν 6,7 ευρώ για αυτό και η μετοχή υποχώρησε σήμερα στα 5,71 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της Παρασκευής αναφερόταν χαρακτηριστικά: Η πώληση τω μετοχών γίνεται προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κυρία Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή τους στη Lamda Development ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού».

Οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση διατηρούν τη συμμετοχή τους στη Consolidated Lamda Holdings η οποία πλέον ελέγχει με 42,2% τη Lamda Development και στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού.

Ενδιαφέρον πλέον θα έχει να μάθουμε τους αγοραστές των πακέτων που είναι θεσμικά χαρτοφυλάκια.