Σημαντική διεθνή διάκριση στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών απέσπασε η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας. Η ΓΝΩΡΑ, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs και Εκδόσεων.

Βραβεύθηκε ως «Best Client Service» εταιρεία στην Κύπρο στο πλαίσιο των Global Brands Award 2019-2020, που διοργανώνει κάθε χρόνο το διεθνούς φήμης περιοδικό Global Brands Magazine.

Η ΓΝΩΡΑ αξιολογήθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή και διακρίθηκε στην κατηγορία «Media, Δημόσιες Σχέσεις και Εκδόσεις». Ανάμεσα στους νικητές των φετινών Global Business Awards περιλαμβάνονται παγκόσμιοι κολοσσοί όπως η Microsoft Corporation, η Google Inc., η Huawei, η Amazon Web Services, η Revolut και η Apple, ενώ στην κατηγορία που διακρίθηκε η ΓΝΩΡΑ, βραβεύθηκαν και οι διεθνούς εμβέλειας εταιρείες Edelman, Weber Shandwick, Blue Focus και Omnicom Group. Συνολικά, στο πλαίσιο του διαγωνισμού αξιολογήθηκαν περισσότερες από εννιά χιλιάδες εταιρείες.

Το Global Brands Magazine, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδόσεις εμπορικών επωνυμιών ανά το παγκόσμιο, με εκατομμύρια τακτικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα του, από περισσότερες από 190 χώρες. To Global Brands Magazine, το οποίο εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσιάζει ειδήσεις και απόψεις για εταιρείες και οργανισμούς που καθορίζουν μελλοντικές τάσεις στην παγκόσμια αγορά.

Την ικανοποίησή της για τη βράβευση της ΓΝΩΡΑ, εξέφρασε η Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας, Σύλβια Καρακατσάνη. «Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη διάκριση διότι η πελατοκεντρική προσέγγιση βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών της ΓΝΩΡΑ. Τα Global Brands Awards είναι ένας διαγωνισμός διεθνούς εμβέλειας με αυστηρά κριτήρια και το γεγονός ότι η ΓΝΩΡΑ τυγχάνει αναγνώρισης σε αυτό το επίπεδο, μας τιμά ιδιαίτερα. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα της ΓΝΩΡΑ. Είναι μια διάκριση η οποία αντανακλά την ποιότητα  και τον επαγγελματισμό της εταιρείας».