Σε ηλικία 57 ετών πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός Κέλι Πρέστον, σύζυγος του Τζον Τραβόλτα και μητέρα των τριών παιδιών τους. Αιτία θανάτου της, σε νοσοκομείο του Χιούστον στο Τέξας, ο καρκίνος του μαστού, νόσος από την οποία η Πρέστον ταλαιπωρούνταν επί χρόνια.

Γεννημένη στη Χονολουλού της Χαβάης στις 13 Οκτωβρίου 1962, η Πρέστον ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός από την τηλεόραση παίζοντας σε σειρές όπως η «Χαβάη 5 0» και «Κουίνσι».

Αρχικώς οι ρόλοι της στο σινεμά ήταν μικροί (στην «Κριστίν» π.χ. του Τζον Κάρπεντερ και στις «52 επικίνδυνες στάσεις» του Τζον Φρανκενχάιμερ) και αργότερα μεγάλωσαν, χωρίς ποτέ να την οδηγήσουν στο σημείο γίνει μια πραγματικά μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Ηταν μια συνεπής, επαγγελματίας ηθοποιός που είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, ανάμεσα στα οποία οι Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Ντάνι Ντε Βίτο στους «Δίδυμους»), ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Κουέντιν Ταραντίνο στο «Από το σούρουπο ως την αυγή», ο Κέβιν Σπέισι στο «Casino Jack» και ο Τομ Κρουζ στο «Τζέρι Μαγκουάιρ».

Τα τελευταία χρόνια, η Πρέστον έπαιζε λιγότερο λόγω της κατάστασης της υγείας της  και το βιογραφικό δράμα «Gotti» με τον Τζον Τραβόλτα στον ρόλο του νονού του εγκλήματος Τζον Γκότι είναι η τελευταία της παρουσία. Με τον Τραβόλτα είχε παίξει και σε άλλες ταινίες («The experts», «Wild hogs}, «Battlefield Earth»).