Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε ο ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, για τους ρόλους που τον έκαναν γνωστό, όπως τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Το Νησί», αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του.

Συγκρίνοντας δύο είδη θεάτρου, την τραγωδία και την κωμωδία, ο κ. Μάινας υποστήριξε πως η δεύτερη είναι ανώτερη από την πρώτη και αποτελεί το απολύτως δυσκολότερο είδος. Ο ίδιος φοβάται την κωμωδία, γιατί, όπως δηλώνει, δεν είναι κωμικός.

Μετά το τέλος της καραντίνας και του Lockdown, ο κ. Μάινας θεωρεί πως πρέπει να γίνει «reload», επανεκκίνηση με νέες προοπτικές και νέα δεδομένα.

Για το λόγο αυτό, ξεκινά την Τρίτη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η οποία έχει αφετηρία το Βόλο, με την παράσταση «Ο κήπος», του Μπρους Γκουτς, στην οποία συμμετέχει και η σύζυγός του, Κάτια Σπερελάκη.

Πρόκειται για ένα έργο ανθρώπινο και τρυφερό και ένας από τους λόγους της περιοδείας είναι για να πουν στον κόσμο ότι είναι παρόντες, υποστήριξε ο ηθοποιός.

Μίλησε ακόμα και για την πολιτική και την άρνησή του να συμμετάσχει στην πολιτική ζωή της χώρας ενεργά, καθώς θεωρεί πως μια τέτοια ενασχόληση είναι full time εργασία και όπως χαρακτηριστικά είπε, «όσοι ασχολούνται με την πολιτική δεν μπορούν ή δεν πρέπει να κάνουν άλλο επάγγελμα» και πρόσθεσε πως ήδη μέσα από τη δουλειά του έχει μερίδιο στο δημόσιο λόγο.