Παρωδία στην Επιτροπή Δεοντολογίας: Πράξη πρώτη

Ούτε μία τηλεδιάσκεψη δεν κατάφεραν να οργανώσουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ και η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας αναγκάστηκε να διακόψει λόγω τεχνικών προβλημάτων!

Η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου δεν φημίζεται για την πρόνοια της… Αποδείχτηκε και με την αδράνεια της στην ενημέρωση των ομάδων για τα πρωτόκολλα Υγείας που θα ισχύσουν στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Επιβεβαιώθηκε και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, μέσω τηλεδιάσκεψης…

Το σύστημα που επιλέχτηκε για τη διαδικασία αποδείχτηκε ανεπαρκές… Παρότι η ημερομηνία συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας δεν μερίμνησαν ώστε να χρησιμοποιήσουν ένα λογισμικό που θα υποστήριζε μία απαιτητική τηλεδιάσκεψη.

Ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα, που η πρόεδρος της Επιτροπής αναγκάστηκε να διακόψει την τηλεδιάσκεψη και να γνωστοποιήσει ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο μισάωρο της συνεδρίασης σημειώθηκαν τρεις διακοπές…

«Αδύνατο να συνεχιστεί η διαδικασία υπό αυτές οι συνθήκες, θα διακόψουμε σήμερα και θα πάμε στην αίθουσα του ΔΣ» ανέφερε αρχικά η πρόεδρος. Έπειτα, το λόγο πήρε ο δικηγόρος, Βασίλης Καρπερνάρος, ο οποίος πρότεινε να συνεχιστεί η συνεδρίαση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, που διαθέτει έναν κατάλληλο χώρο.

Η πρόεδρος δεν φάνηκε αρνητική, αλλά αναρωτήθηκε εάν το επιτρέπουν οι κανονισμοί: «Θα ήταν μία καλή λύση. Αλλά, ο κώδικας Δεοντολογίας ορίζει ότι το όργανο πρέπει να συνεδριάσει εντός των γραφείων της ΕΠΟ».

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, κύριος Δημακόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι δεν υφίσταται κώλυμα για να συνεδριάσει η Επιτροπή εκτός της Ομοσπονδίας, με την πρόεδρο να προσθέτει: «Είναι απολύτως βέβαιο ότι υπό αυτές τις συνθήκες η διαδικασία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το σύστημα είναι προβληματικό».

Εν τέλει, η Επιτροπή επιφυλάχθηκε για να πάρει απόφαση για το μέρος που θα συνεδριάσει, διέκοψε για τις 29 Ιουνίου και όρισε ως τόπο την αίθουσα του ΔΣ της ΕΠΟ. Εφόσον διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες.

Έτσι και αλλιώς, η όλη κατάσταση αποτελεί μία παρωδία της «εξυγίανσης»… Ο τρόπος που εξελίχτηκε η πρώτη πράξη αυτής της διαδικασίας, αρμόζει απόλυτα ακριβώς σε αυτό: την παρωδία… Οτιδήποτε άλλο, θα παραξένευε τους πάντες…

Οι ημερομηνίες κατάθεσης των μαρτύρων:

29/6 Μελισσανίδης, Αλαφουζος, Φύσσας.

1/7 Σάββας, Βρύζας, Κωστούλας

2/7 Κούγιας, Αγγελίδης, Βελλής

6/7 Βασάρας, Μώραλης, Παπαδάκος

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk