ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ: Ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Αουγκούστο!

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα θα χρειαστεί να παραμείνει ο Ντάγκλας Αουγκούστο, καθώς όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (27/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Ο Λατινοαμερικάνος χαφ είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τρίτης και σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι η ζημιά που έχει υποστεί είναι σοβαρή και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ντάγκλας Αουγκούστο δέχθηκε ένα χτύπημα στο δεξί γόνατο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οσον αφορά στον τρόπο αποκατάστασης του τραυματισμού, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, ενω πολλά θα εξαρτηθούν από τη σταθερότητα του γόνατος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (26.05).

Τ’αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, και θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα του γόνατος.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk