Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν: Φωτογραφίες οπαδών στις κερκίδες

Περισσότερες από 13.000 φωτογραφίες οπαδών της Γκλάντμπαχ τοποθετήθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου στο σημερινό παιχνίδι με την Λεβερκούζεν.

Τη συμπαράσταση… 13.000 οπαδών της έχει η Γκλάντμπαχ στο σημερινό παιχνίδι με την Λεβερκούζεν, για την 27η αγωνιστική της Bundesliga.

Τη δεύτερη αγωνιστική, μετά τη δίμηνη διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Φυσικά, δεν πρόκειται για κανονικούς οπαδούς, αφού λόγω της πανδημίας απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Γκλάντμπαχ για να «ζεστάνουν» την παγωμένη ατμόσφαιρα, που δημιουργείται όταν ένα παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών, αποφάσισαν να κάνουν ένα… τρικ.

Ποιο ήταν αυτό; Η γερμανική ομάδα έβαλε φωτογραφίες οπαδών της στις κερκίδες. Φυσικά, με το αζημίωτο, αφού όποιος ήθελε να τοποθετηθεί η φωτογραφία σου σε ένα από τα καθίσματα, θα έπρεπε να δώσει 19 ευρώ.

Περισσότεροι από 13.000 οπαδοί της Γκλάντμπαχ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα έσοδα θα διατεθούν σε τοπικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk