• Αναζήτηση

Κεγκέρογλου: Εξαπάτηση της κυβέρνησης στους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής

Ως «εξαπάτηση της κυβέρνησης στους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους στη πρώτη γραμμή της κρίσης» θεωρεί, με δήλωσή του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, την απόρριψη της τροπολογίας του Κινήματος

Ως «εξαπάτηση της κυβέρνηση στους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους στη πρώτη γραμμή της κρίσης» θεωρεί, με δήλωσή του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, την απόρριψη της τροπολογίας του Κινήματος Αλλαγής να ενταχθούν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Οπως αναφέρει ο γραμματέας της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ, «για τρίτη φορά χθες στη Βουλή η Κυβέρνηση της ΝΔ αρνήθηκε την αποδοχή της τροπολογίας του Κινήματος Αλλαγής για την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή για την υγεία, την κοινωνική προστασία, και την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας».

Ο κ. Κεγκέρογλου πρόσθεσε πως «οι υγειονομικοί, εργαζόμενοι στις μονάδες υγείας του Ε.Σ.Υ και των Ενόπλων Δυνάμεων, στο ΕΚΑΒ, στις μονάδες κοινωνικής φροντίδας, στις κοινωνικές δομές, προγράμματα και κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων, στο Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ κλπ αλλά και οι ένστολοι της πρώτης γραμμής υπέστησαν για τρίτη φορά την εξαπάτηση από την κυβέρνηση».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk