• Αναζήτηση

Σε καθεστώς αναστολής εργασίας οι εργαζόμενοι στη νηματουργία Βαρβαρέσος

Πρωτοβουλίες  για τη συνέχιση της εμπορικής της δραστηριότητας

Η νηματουργία Βαρβαρέσος από τη Νάουσα έθεσε σε καθεστώς αναστολής μέρος των εργαζομένων της έως την 30.04.2020, με σκοπό τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και της προστασίας της δημόσιας υγείας. Παράλληλα, έχει καταρτίσει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την συνέχιση της εμπορικής της δραστηριότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Η «ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία στο πλαίσιο διαχείρισης των κινδύνων που απορρέουν από την πανδημία του COVID-19 έθεσε εκ του λόγου αυτού σε καθεστώς αναστολής μέρος των εργαζομένων της έως την 30.04.2020, με σκοπό τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα εφαρμόζει ένα αυστηρό πλάνο δράσεων με πλαίσιο την καθοδήγηση και την πρόληψη του προσωπικού της σε θέματα αντιμετώπισης του ιού για την προστασία της υγείας των εργαζομένων της και των οικογενειών τους.

Επίσης η ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. έχει καταρτίσει ολοκληρωμένο σχέδιο συνέχισης των εμπορικών δραστηριοτήτων της με στόχο να είναι συνεχώς δίπλα στους πελάτες της, προσαρμόζοντας το σχέδιο αυτό στις ανάγκες τους, σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία.

Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk