Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας, ύστερα από 15 ημέρες νοσηλείας, έλαβε το απόγευμα της Τρίτης ο ιατρός βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

«Πέρασα ορισμένες ημέρες δύσκολες, με 39 πυρετό και πνευμονία, αλλά τώρα πήγαν όλα καλά», είπε, μιλώντας στο «Βήμα» ο κ. Κέλλας, το μοναδικό μέλος του Κοινοβουλίου που είχε κολλήσει τον ιό.

Εως την τελευταία στιγμή, έως δηλαδή μερικές ώρες προτού λάβει το εξιτήριο, ο κ. Κέλλας υποβαλλόταν σε συνεχείς εξετάσεις, έως ότου οι γιατροί του δώσουν την άδεια να επιστρέψει στο σπίτι του:

«Είμαι χαρούμενος που βγήκα από το νοσοκομείο. Θέλω να ευχαριστήσω γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, όσους μου συμπαραστάθηκαν και θέλω να πω σε όλους ότι πρέπει να προσέχουμε, δεν είναι αστεία η υπόθεση, θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα σχολαστικά, να παραμείνουμε στο σπίτι, ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις», είπε.

Πάντως ο κ. Κέλλας παρά την ταλαιπωρία δεν έχασε το χιούμορ του: «Εδωσα ήδη τον μισό βουλευτικό μισθό μου για τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού» είπε.

Τώρα, επιστρέφοντας στο σπίτι του, θα παραμείνει για περίπου μία εβδομάδα ακόμα σε οικειοθελή καραντίνα, έως ότου επιστρέψει στην κανονική του ζωή.