Κορωνοϊός: Κλείνουν τα εποχικά τουριστικά καταλυμάτα έως 30 Απριλίου

Για επιβεβλημένη και ορθή κίνηση μιλά ο ΣΕΤΕ.

Ôïõñßóôåò áíá÷ùñïýí áðü ôï îåíïäï÷åßï Athens Imperial óôçí ðëáôåßá ÊáñáéóêÜêç óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò ÔåôÜñôç 30 Ìáßïõ 2012. Ôï îåíïäï÷åßï, ðïõ áíÞêåé óôïí Ïìéëï ÄáóêáëáíôùíÜêç áíáóôÝëëåé ôçí ëåéôïõñãßá ôïõ áðü áýñéï 31 ìáßïõ åîáéôßáò ôçò ïéêïíïìéêÞò êñßóçò. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ

Νέα απόφαση με την οποία επιβάλλεται το μέτρο  της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας εποχικών τουριστικών καταλυμάτων από 15.3.2020 έως και 30.4.2020, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Για επιβεβλημένη και ορθή κίνηση μιλά ο ΣΕΤΕ.

Η απόφαση

Η απόφαση αναφέρει σχετικά:

Άρθρο μόνο

Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως και 30.4.2020, των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας.

Ως προς τα ήδη λειτουργούντα κατά τη δημοσίευση της παρούσας τουριστικά καταλύματα του προηγούμενου εδαφίου, η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας τίθεται σε ισχύ στις 23.3.2020 και διαρκεί έως και 30.4.2020.

Ρέτσος: Ότι σήμερα φαίνεται σκληρό, αύριο μπορεί να είναι σωτήριο

«Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας, είναι μια επιβεβλημένη και ορθή κίνηση», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος.

«Από την αρχή αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, έχουμε τονίσει ότι θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και σοβαροί, αποφασιστικοί και έτοιμοι για γενναίες αποφάσεις.

Πάνω από όλα, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις δυσκολίες που προκύπτουν, να έχουμε αντανακλαστικά, να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και να προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για την επόμενη ημέρα.

Ότι σήμερα φαίνεται σκληρό, αύριο μπορεί να είναι σωτήριο. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο ευθύνης» αναφέρει ο κ. Ρέτσος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk