Παππάς στο MEGΑ: Τα σύνορα πρέπει να παραμείνουν κλειστά

Μιλώντας για το προσφυγικό και τη διαχείριση της κρίσης, ο κ. Παππάς σημείωσε πως «τα σύνορα είναι κλειστά, δεν επιτρέπονται οι μαζικές διελεύσεις χωρίς χαρτιά. Αυτό γινόταν πάντα κι έτσι πρέπει να γίνει»

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής και Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας για το προσφυγικό και τη διαχείριση της κρίσης, ο κ. Παππάς σημείωσε πως «τα σύνορα είναι κλειστά, δεν επιτρέπονται οι μαζικές διελεύσεις χωρίς χαρτιά. Αυτό γινόταν πάντα κι έτσι πρέπει να γίνει».

Η οποιαδήποτε κυβέρνηση της Ελλάδας δεν θα αφήσει να γίνει ο εκβιασμός του Ερντογάν υλοποιήσιμος, υποστήριξε ο κ. Παππάς. «Να στείλει κατά χιλιάδες ανθρώπους δυστυχισμένους που τους λέει ψέματα ότι μπορούν χωρίς κανόνες και χωρίς όρους να περάσουν τα σύνορα, αυτό δεν πρέπει να υλοποιηθεί» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολίασε ακόμα τις παρακρατικές ομάδες που δρουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και έχουν αναλάβει ρόλο συνοριοφυλάκων. «Επιβάλλεται ένα μέτωπο όλων των δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι σε ακροδεξιά στοιχεία που έχουν αξιοποιήσει αυτήν την κατάσταση, εμφανίζονται ως αυτόκλητοι κουμπουροφόροι, προσβάλλοντας και τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, κάτι τέτοιοι μπορούν να γίνουν πρώτη ύλη για οποιαδήποτε προβοκάτσια έχει στο μυαλό του ο Ερντογάν», ενώ για τους Γερμανούς ναζί που είχαν έρθει στην Ελλάδα, αλλά εκδιώχθηκαν κακήν κακώς, υποστήριξε πως «δεν έχουν καμία θέση στην πατρίδα μας».

«Πρέπει να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας» πρόσθεσε.

«Οι όποιες λύσεις προκρίνονται δεν πρέπει να εδράζονται στην υπόθεση ότι οι ροές θα παραμείνουν ως έχουν και δε θα αυξηθούν» κατέληξε ο κ. Παππάς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Τα gatherings δημιουργούν χαμό! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε με απορία και σκεπτικισμό (χρειάζεται μεγάλη προσοχή, δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό) όλο αυτό... ΣΙΒΥΛΑ |
Helios Kiosk