Προβληματισμός στη Βουλή για την ορκωμοσία Σακελλαροπούλου λόγω κορωνοϊού – Τα σενάρια

Προβληματισμός επικρατεί στη Βουλή σχετικά με την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή, λόγω του κοροναϊου

Προβληματισμός επικρατεί στη Βουλή σχετικά με την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή, λόγω του κορωναϊου.

Μέσα στα σενάρια που μελετούν, εξετάζεται το ενδεχόμενο της έκδοσης σχετικής σύστασης προς όλους όσους παρακολουθήσουν την ορκωμοσία της νέας Προέδρου να αποφύγουν τις χειραψίες και τα φιλιά.

Βέβαια προβληματισμός επικρατεί για το τι θα γίνει με τους  πρέσβεις των ξένων χωρών που σύμφωνα με το πρωτόκολλο πρέπει να κληθούν στην τελετή της ορκωμοσίας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Βέβαια οι υπηρεσίες εκτιμούν ότι για λόγους πρόληψης πολλοί πρέσβεις τελικά δεν θα δώσουν το παρόν στο πλαίσιο της πρόληψης.

Πάντως μέχρι την Παρασκευή και με δεδομένο το πως θα κυλήσουν από πλευράς περιστατικών και πιθανών νέων κρουσμάτων οι επόμενες μέρες, η Βουλή θα επανεξετάσει την κατάσταση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk