Η Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας NOVASTAR ανάμεσα στις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη

Ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη επιλέχθηκε η NOVASTAR από τους Financial Times για το 2020

Η Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας NOVASTAR  ανάμεσα στις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις  στην Ευρώπη | tovima.gr

Ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη επιλέχθηκε η NOVASTAR από τους Financial Times για το 2020 και περιλαμβάνεται στη λίστα FT 1.000 Europe’s Fastest Growing Companies.

Η NOVASTAR είναι η μοναδική ελληνική εταιρία τεχνολογίας στη λίστα, κατέλαβε την 475η θέση στην γενική κατάταξη, την 89η  στις εταιρείες τεχνολογίας και  τη 2η στις ελληνικές εταιρείες.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία τα δεδομένα που συλλέγονται από τη Statista καταρτίζουν τη λίστα κατάταξης FT 1.000 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη. Η αξιολόγηση για το 2020 έγινε με βάση τον ετήσιο ρυθμό αύξησης των εσόδων τους, μεταξύ του 2015 και του 2018.

Υποψήφιες ήταν δεκάδες χιλιάδες εταιρείες που έπειτα από πολλούς μήνες έρευνας και με βάση τα στοιχεία από δημόσιες πηγές αλλά και τις βάσεις δεδομένων των ίδιων των εταιρειών, επιλέχθηκαν οι 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη για το 2020.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διάκριση έρχεται σε μια χρονική στιγμή που η NOVASTAR  βρίσκεται σε νέες συνεργασίες με ανερχόμενους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων όπως είναι η BLACKVIEW, η CUBOT, η ENERGIZER κ.ά.

«Είμαστε χαρούμενοι  για την τιμητική θέση στη λίστα FT 1.000 Europe 2020, και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 1.300 πελάτες μας που με την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας συνετέλεσαν για άλλη μια φορά ώστε να επιτευχθεί αυτή η μεγάλη διάκριση. Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες συνεργασίες και νέες σειρές τηλεφώνων των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.  Μία σειρά από διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά  ώστε να γίνουν γνωστά τα προϊόντα στους καταναλωτές», δήλωσε η κα Ευγενία Γκαγκαδέλλη-Φραντζέσκου, International  Purchase & Sales Manager.

Η NOVASTAR δραστηριοποιείται στη διανομή και εμπορία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα και απαρτίζεται από στελέχη που έχουν περισσότερη από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Η NOVASTAR είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των κινητών τηλεφώνων Blackview, Cubot, Energizer και των Elari gadgets. Επίσης, διαθέτει προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως η Apple, Samsung, LG, Huawei, Xiaomi, CAT, Microsoft, Google και άλλων. Το πελατολόγιο της NOVASTAR απαρτίζεται από 1.200 καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και 100  ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, προμηθεύει μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα καθώς και επιλεγμένους μεγάλους πελάτες στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk