Την στήριξή του στο σχέδιο διάσωσης της Folli Follie εκφράζει με ανακοίνωσή του το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, το οποίο προτάθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επικυρώθηκε με προσωρινή διαταγή από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την εξασφάλιση συναίνεσης των ομολογιούχων στο σχέδιο αναδιάρθρωσης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 6 Μαρτίου.

Το σχέδιο προβλέπει τη σύσταση δύο εταιρειών: H μία θα διατηρήσει δραστηριότητες όπως ένδυση, εκπτωτικά καταστήματα και το χαρτοφυλάκιο της πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ στην άλλη θα περάσει η ακίνητη περιουσία της εταιρείας.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Folli Follie, «το ΔΣ υποστηρίζει την ανακοινωθείσα Διαδικασία Εξυγίανσης της Εταιρείας, και παρακολουθεί καθημερινά την ορθή και πιστή τήρηση της διαδικασίας Πρόσκλησης Παροχής Συγκατάθεσης των πιστωτών υπέρ του σχεδίου εξυγίανσης, σύμφωνα με την από 19/2/2020 Προσωρινή Διαταγή της κ. Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να φέρει σε πέρας την διαδικασία εξυγίανσης της Εταιρείας, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

Επιπροσθέτως, το Διοικητικό Συμβούλιο πράττει παν τι αναγκαίον για την επίτευξη της ταχύτερης δυνατής περαίωσης του διαχειριστικού ελέγχου της Εταιρείας από τον ορισθέντα ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο».