Γκρίνια στο Κίνημα Αλλαγής

Αποδέκτες της δυσφορίας αυτής έχουν γίνει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, αλλά και ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος Κυριάκος Κυριάκος

Στις τάξεις των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής υπάρχει και εκφράζεται πλέον ανοιχτά μια δυσφορία που αφορά την παρουσία ή, για να ακριβολογώ, την απουσία των βουλευτών από τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών των καναλιών υψηλής θεαματικότητας, τις οποίες μονοπωλούν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.

Μαθαίνω μάλιστα -αναφέρει ο «Βηματοδότης»– ότι αποδέκτες της δυσφορίας αυτής έχουν γίνει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, αλλά και ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος Κυριάκος Κυριάκος.

Η όλη κατάσταση προκαλεί προβληματισμό στους επιτελείς της Φώφης Γεννηματά που αναζητούν τρόπο να ανταποκριθούν στο αυτονόητο. Οτι δεν μπορεί το Κίνημα Αλλαγής να έχει εκλέξει 9 νέους βουλευτές που ενώ διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με τους ψηφοφόρους τους και κάνουν εξαιρετική δουλειά στη Βουλή, να είναι εξαφανισμένοι από τα κανάλια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk