Η ανόητη αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δημιούργησε μία νέα συνθήκη στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Και μάλιστα πριν από ένα κομβικής σημασίας ντέρμπι, όπως αυτό με την ΑΕΚ. Το τελευταίο ντέρμπι των Ερυθρόλευκων πριν την Τούμπα (23/02). Ένα παιχνίδι από εκείνα που, εάν τα κερδίσεις, «παίρνεις» πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που ο Σεμέδο δεν ήταν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους, το δίλημμα για τον παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα, ήταν… μεγάλο. Ή καλύτερα… διπλό. Καθώς από τη στιγμή που ο Γιασίν Μεριά έχει μείνει εκτός νυμφώνος και αποτελεί έχει μείνει τελευταίος στην εσωτερική επετηρίδα των στόπερ, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Σεμέδο ήταν δύο: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Πάπε Αμπού Σισέ.

Ο πρώτος έπαιξε κόντρα στην Καλαμάτα (08/01) το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μετά τις 18 Δεκεμβρίου (σ.σ. εντός με Λάρισα). Ο δεύτερος, αφού έμεινε από 4 μήνες εκτός δράσης, λόγω προβλήματος υγείας (σ.σ. τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2019, με τον Βόλο στις 14/09/2019), αγωνίστηκε 90λεπτα και στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Καλαμάτα (08-15/01/2020).

Στις προπονήσεις που ακολούθησαν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, λοιπόν, ο Πεδρο Μαρτίνς έπρεπε να αποφασίσει ποια ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο αφιλόξενο ΟΑΚΑ. Και σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να δώσει το χρίσμα της αρχικής 11άδας στον Σισέ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ