Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Βόλο και στη συνέχεια ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του Δικεφάλου, στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Εκτός έμειναν οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί, όπως και οι τιμωρημένοι Μάτος και Άκπομ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη. Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Κυριακής (26.01).

Η τελευταία πρόβα ξεκίνησε με προθέρμανση, δρομικές ασκήσεις και rondo. Συνεχίστηκε με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη το καθιερωμένο δίτερμα με μπερδεμένους ρόλους.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος. Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπως και ο Λέο Ζαμπά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Μάτος και Άκπομ αλλά και στον ανέτοιμο Ελ Καντουρί, με τις επιλογές του για τον αγώνα της Τούμπας να είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης».