Μπορεί κάποιος να περηφανεύεται για τον θάνατο ενός ανθρώπου; Να… καμαρώνει για τη βίαιη δολοφονία του;

Και να αφήνει, μάλιστα, και αποδείξεις για τη χυδαιότητά του και την απανθρωπιά του; Κι όμως, υπάρχουν και τέτοιοι υπάνθρωποι, που θεωρούν ότι μπορούν, δικαιούνται, είναι… λογικό να πανηγυρίζουν για ένα νέο παιδί που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

Από το πρωί στη Θεσσαλονίκη έχει προκληθεί σάλος με φέιγ βολάν που πετάχτηκε στο σημείο της δολοφονίας του Τόσκο Μποζατζίσκι, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Εκεί όπου ο 28χρονος οπαδός του Αρη και της Μπότεφ, έχασε τη ζωή του, μετά από δολοφονική ενέδρα που έστησαν στον ίδιο και δύο φίλους του, οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία που κυκλορεί, ακριβώς στο σημείο της δολοφονίας του νεαρού οπαδού, υπάρχει ένα φέιγ βολάν οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο «υπογράφεται» ως «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ».

Φέιγ βολάν κατάπτυστα και απάνθρωπα. Που προκαλούν απορίες για τον άρρωστο νου αυτού που αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η δολοφονία του Μποζατζίσκι στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει γενικό ξεσηκωμό στη Βουλγαρία.

Το θέμα έφτασε μέχρι τον πρωθυπουργό της χώρας, οι οπαοδί της Μπότεφ (και άλλων βουλγαρικών ομάδων) και οι οπαδοί του Αρη έκαναν διαδηλώσεις και η οικογένεια του 28χρονου θύματος έχει προαναγγείλει ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση. Εως ότου βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όλοι οι υπαίτιοι για τον θάνατο του νεαρού οπαδού.