Τρία εκατ ευρώ. Τόσο κόστιζε πριν από λίγους μήνες η 3D γραμμή του οφσάιντ που θα έδινε στο ελληνικό πακέτο του VAR, το αυτονόητο. Κόστος τεράστιο. Που ανάγκασε τους πάντες να κάνουν ένα βήμα πίσω. Και να αφήσουν το πρωτάθλημα 20 αγωνιστικές να μοιάζει με θέατρο σκιών. Να ψάχνουν από το VAR οι διαιτητές φάσεις οφσάιντ, δίχως γραμμή οφσάιντ. Και να αποφασίζουν κατά το δοκούν.

Σήμερα στη συνεδρίαση της Steering Committee, λοιπόν κάποια στιγμή ήρθε αυτό το θέμα στο προσκήνιο. Και όλο χαρά αυτός ο τιτάνας πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος αποκάλυψε πως σύντομα γραμμή οφσάιντ θα έχουμε. Γιατί τώρα κοστίζει μόνο 280.000 ευρώ.

«Μα εσείς μας λέγατε ότι κάνει τρία εκατ ευρώ» του υπενθύμισε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο μέγας αυτός ποδοσφαιράνθρωπος όμως δεν πτοήθηκε. «Ναι, τόσο έκανε. Αλλά ήταν ο πρώτος γύρος. Τώρα που είναι ο δεύτερος γύρος κάνει 280.000 ευρώ». Προφανώς έχει… εκπτώσεις. Ή ποιος ξέρει; Μπορεί να το κλείνουν το μαγαζί και να τα πουλούν όλα σε τιμές κόστους.

Είκοσι αγωνιστικές δεν είχαμε γραμμή γιατί ο Γραμμένος έλεγε ότι θέλουμε τρία εκατ ευρώ. Τώρα φτάνουν 280.000 ευρώ. «Για να καταλάβετε τι ομοσπονδία είστε» πρόσθεσε ο Κώστας Καραπαπάς, κουνώντας το κεφάλι. Και όσο για τον Λάκοβιτς; Απλά άκουγε. Σάμπως και εκείνος δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει;