Προσωρινή… επιστροφή στην Ελλάδα για τον Άντριαν Πέιν, ο οποίος είναι έτοιμος να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα το βράδυ της Παρασκευής (24/1).

Η Βιλερμπάν ταξιδεύει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague, παιχνίδι που έδωσε τη δυνατότητα στον Αμερικανό να θυμηθεί την περίοδο που φορούσε τη φανέλα των «πρασίνων».

Μιλώντας για το επικείμενο ματς, ο Πέιν στάθηκε στις καλές αναμνήσεις που συγκράτησε από το πέρασμά του από τη χώρα μας, στη… χημεία του με τον Νικ Καλάθη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο «κλειδί» που θα κρίνει την έκβαση του αγώνα.

«Έχω καλές αναμνήσεις από την Αθήνα, ειδικά δίπλα στον Νικ Καλάθη που είναι το μυαλό της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα στην επίθεση, πολύ γρήγορη και γι’ αυτό πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.

Σίγουρα, η άμυνά μας θα είναι το κλειδί και πάμε εκεί για να νικήσουμε, όπως σε κάθε ματς της Euroleague, ακόμη κι αν δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα» ήταν τα λόγια του.