Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη όντας στους «32» του Europa League και στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι διανύουν μια μακρά και δύσκολη χρονιά και το ίδιο θα συμβεί και μετά τη διακοπή για τα Χριστούγεννα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει διαχειριστεί τρεις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός προτίθεται να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού που η αλήθεια είναι ότι δεν διαθέτει τη δεδομένη χρονική στιγμή ασφαλείς επιλογές.

Ο Γιασίν Μεριά είναι ιδιαίτερα ασταθής και επιρρεπής στο λάθος, ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι εξαιρετικός και σταθερός αλλά μπορεί να προσελκύσει ενδιαφέρον και γιατί όχι προτάσεις, ενώ ο Παπέ Αμπού Σισέ παραμένει εκτός εδώ και καιρό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Παράλληλα η… εγγύηση που ονομάζεται Αβραάμ Παπαδόπουλος έκλεισε τα 35 και δεν είναι απίθανο να αποκτηθεί ένα παίκτης που να μπορεί να αγωνιστεί βασικός στα μετόπισθεν.

Ακόμα οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο άλλης μια κίνησης, αλλά αυτή τη φορά στο επιθετικό κομμάτι, προκειμένου ο Μαρτίνς να έχει κι άλλες επιλογές όταν χρειάζεται γκολ.