Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που βρίσκεται σε εξέλιξη με το θέμα των σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθη να συζητιέται πλέον ανοικτά και τις δύο ΠΑΕ να βρίσκονται στη γωνιά!

Μάλιστα πριν λίγη ώρα ο εκπρόσωπος της Ξάνθης, Πιαλόγλου αποχώρησε από την συνεδρίαση καθώς «στήθηκε στον τοίχο» μετά τις επανηλλειμένες ερωτήσεις που του έγιναν για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης!

Είναι χαρακτηριστικό, στα όρια του γελοίου, πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη τόνιζαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για την καταγγελία που έχει γίνει για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχουν! Μια καταγγελία που επισήμως εξετάζεται σοβαρά από την ΕΕΑ!

Ο Πιαλόγλου με το που άκουσε την συζήτηση γύρω από το θέμα απείλησε αρχικά πως θα αποχωρήσει ενώ όταν τον ρώτησε ο Κούγιας ποιος είναι ο ιδιοκτήτης είπε πως «θα σας πει η ΕΕΑ»!

Στη συνέχεια ο Πιαλόγλου τόνισε πως «είμαστε ιδιοκτησία των Πανόπουλου και Συγγελίδη» και αποχώρησε. «Θα απολογηθούμε στις αρμόδιες αρχές>» είπε φεύγοντας!

Μαρινάκης: «Συμφωνείτε ως Λίγκα να αγοράζουμε τα προπονητικά κέντρα του άλλου;»

Αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός καταθέτει στοιχεία φωτιά για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη απο τον Ολυμπιακό βρίσκονται και οι Αγραφιώτης, Σουλούκου και Καραπαπάς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μάλιστα ρώτησε τους παρευρισκομένους αν είναι σύμφωνοι ως Σούπερ Λιγκ να αγοράζουν ο ένας το προπονητικό κέντρο του άλλου, τις εγκαταστάσεις κλπ. Απο την πλευρά του ο ΠΑΟΚ επιμένει στη… λογική του δεν ξέρουμε την καταγγελία, δεν γνωρίζουμε για το αν είναι ανηψιός ο Καλπαζίδης.

Μάλιστα απο την πλευρά του ΠΑΟΚ τόνιζαν πως θα μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη και θα απαντήσουν στο ερώτημα Μαρινάκη! «Είμαστε αντίθετοι με ότι είναι αντίθετο στο νόμο» συμπλήρωναν!

Λυσσάνδρου: «Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυϊδιοκτησίας»

Στο ερώτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη απάντησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ λέγοντας το αυτονόητο. Πως οτιδήποτε είναι ενάντια στο νόμο δεν είναι αποδεκτό. «Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας» τόνισε χαρακτηριστικά!

Περισσότερα σε λίγο…