Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα και πανηγύρισε ακόμα μια πρόκριση στα νοκ-άουτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν στους «32» του Europa League και θα είναι και πάλι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί των Σέρβων εκπλήρωσε τον στόχο της πρόκρισης στο Europa League, ενώ επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη έχει 8 προκρίσεις από ομίλους σε νοκ-άουτ φάση είτε του Champions League, είτε του Europa, κάτι που αποδεικνύει πόσο έχει μεγαλώσει.

Ακόμα, οι Πειραιώτες «τραβάνε» μόνοι τους το «κουπί» για τη βαθμολογία της Ελλάδας, αφού από τον περασμένο Αύγουστο και τους αποκλεισμούς όλων των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων παλεύουν μόνοι τους για να επαναφέρουν τη χώρα στη 15η θέση.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης με μήνυμα του δηλώνει υπερήφανος που ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια ακόμη σπουδαία πρόκριση και που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στα Κύπελλα Ευρώπης, τονίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να ονειρεύεται…

Αναλυτικά το μήνυμα του

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας προκρίθηκε στο UEFA Europa League, μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» χθες βράδυ. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να εκπροσωπούμε την ΕΛΛΑΔΑ με υπερηφάνεια!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, συνεχάρη έναν έναν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Δείτε το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού: