Ενημέρωση Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για τα μέτρα ασφαλείας

Οι Πράσινοι έστειλαν επιστολή στην διοργανώτρια αρχή για εξηγώντας τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, προχώρησε σε ενημέρωση προς την διοργανώτρια αρχή για τα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα οι Πράσινοι τόνισαν προς την Ευρωλίγκα πως θα τοποθετηθεί δίχτυ περιμετρικά του γηπέδου, αλλά και προστατευτικά πίσω από τους πάγκους.

Παράλληλα αναμένεται να υπάρχει ισχυρή δύναμη από security στο ΟΑΚΑ, φυσούνες για τους αθλητές και τους διαιτητές, με τον Παναθηναϊκό να προχωράει σε επαφές με τους αρμόδιους φορείς για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Νωρίτερα είχαν αποσταλεί οι σχετικές επιστολές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και τον Ολυμπιακό.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk