Google Button Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί τελικά το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Βαλένθια, για την 5η αγωνιστική του Eurocup, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (27/11) και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Οι Ερυθρόλευκες με τη βοήθησαν των φιλάθλων τους θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την ισπανική ομάδα και να συνεχίσουν την πορείας του στη φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη μετά από 4 παιχνίδια στον όμιλο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 3-1, ενώ η Βαλένθια είναι στην κορυφή με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι η αναμέτρηση με την Valencia την Τετάρτη (27/11), με ώρα έναρξης 19:30, για την 5η αγωνιστική του Eurocup, θα πραγματοποιηθεί στο Σ.Ε.Φ.»