Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δήλωσε ότι ο λόγος που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό είναι ότι ήθελε να παίζει περισσότερο, τονίζοντας πάντως ότι πέρασε όμορφα στην Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η λύση του συμβολαίου του ήταν κατά βάση δική του απόφαση.

Ακόμα ο Λιθουανός φόργουορντ αναφέρθηκε στο λιθουανικό «15min.lt» στην ατμόσφαιρα όπου είχε ο Ολυμπιακός, ενώ μίλησε και για τον Ντέιβιντ Μπλατ τονίζοντας ότι ήταν ένας από τους λίγους προπονητές στην καριέρα του που έκανε ότι του είχε υποσχεθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όπως είπε ο κόουτς Κεμζούρα, ήταν κατά βάση δική μου επιλογή. Μιλήσαμε με τον κόουτς αρκετές φορές και ήταν ειλικρινής μαζί μου για το ρόλο μου. Αποφάσισα να πάω σε μία ομάδα που θα μου δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Είναι από τη μία καλό να έχεις ένα ματς την εβδομάδα γιατί προσαρμόζεσαι στον επόμενο αντίπαλο, ξεπερνάς μικροπροβλήματα τραυματισμών. Όταν όμως δεν παίζεις πολύ και είσαι δυσαρεστημένος με τα 10-12 λεπτά συμμετοχής, όπως ήμουν εγώ, παίρνεις μία απόφαση που μπορεί να μην ακούγεται και τόσο καλή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ