Η Ολγα Τρέμη επιστρέφει στις «10»

Tη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου από τη συχνότητα της ΕΡΤ1

Κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, στις 22.00, η νέα ενημερωτική εκπομπή «10» θα επιχειρεί «μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από τη δημόσια τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος θα υποδέχεται στο στούντιο προσκεκλημένους από όλους τους χώρους της δημόσιας σκηνής – πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές και γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών. Μαζί της, οι συνάδελφοι Αντώνης Δελλατόλας και Ηλίας Κανέλλης θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν τα γεγονότα, με στόχο την ανάδειξη όλων των πτυχών τους και των προεκτάσεών τους.

Πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες, θα βρίσκονται στο πολιτικό ρεπορτάζ η Κατερίνα Γαλανού, στην αρχισυνταξία της εκπομπής η Νικόλ Λειβαδάρη, στη σκηνοθεσία η Μαρία Ανδρεαδέλη, ενώ τη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του «10» θα συμπληρώνουν οι Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Εβελίνα Μπουλούτσου.

Media
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk