Δημήτρης Κουρμπέλης : Νέο συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως είναι έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Κουρμπέλη και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή.

Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει έντονη κινητικότητα και στο διοικητικό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να φέρεται έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η διοίκηση του τριφυλλιού είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να κρατήσει τον Έλληνα μέσο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να θέλει και να στείλει ένα μήνυμα με τη συγκεκριμένη ανανέωση.

Ο μέσος των πρασίνων παίρνει αυτή τη στιγμή κάτι λιγότερο από 350.000 ευρώ, όντας ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος, πίσω μόνο από τον Αντονί Μουνιέ που είναι υπό παραχώρηση κι εκτός ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk