Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής: Κορυφαία διάκριση για έλληνες μαθητές

Οι μαθητές εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο τους και την Ελλάδα κατακτώντας στην Κατηγορία «Open» την 4η θέση σε ολόκληρο τον κόσμο με θέμα «Smart Cities», στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019

Στην 11η χρονιά συμμετοχής της στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά για την ελληνική συμμετοχή, καθώς η ομάδα «Minders» με προπονητές τον Δημήτρη Μωραΐτη και τον Τίμο Τρυφωνίδη κατέκτησαν την τέταρτη παγκοσμίως.

Η Μαθητική Ομάδα Ρομποτικής Λυκείου «Minders» των Εκπαιδευτηρίων Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» μας γέμισε για άλλη μια φορά με συναισθήματα εθνικής υπερηφάνειας και χαράς.

Οι μαθητές εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο τους και την Ελλάδα κατακτώντας στην Κατηγορία «Open» την 4η θέση σε ολόκληρο τον κόσμο με θέμα «Smart Cities», στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, με χορηγό επικοινωνίας αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας το One Channel.

Την Ομάδα Ρομποτικής του Λυκείου «Minders» αποτελούν οι μαθητές : Χρήστος Αντωνόπουλος, Θοδωρής Γκαμαλέτσος, Κωστής Σπυρίδωνος, Δημήτρης Παπαγεώργιου, Θανάσης Πανταζής.

Ο Δημήτρης Ζιάκας, με την κάμερα του One Channel, μίλησε με τους μαθητές και τον προπονητή τους, για αυτή τους την εμπειρία, τα σχέδια για το μέλλον της ομάδας, αλλά και τις εφαρμογές της ρομποτικής τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας.

Πηγή: onetv.gr

ΒημαTV
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk