Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την «ελεύθερη πτώση» στη βαθμολογική κατάταξη της Premier League, με τους «κόκκινους διάβολους» να βολοδέρνουν αυτή τη στιγμή στη 12η θέση.

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου έχουν φέρει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε πολύ δύσκολη θέση, με τη διοίκηση των «κόκκινων διάβολων» να εξετάζει ήδη ονόματα που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Tuttosport ένα από αυτά είναι και εκείνο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με το σύλλογο να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ιταλό προκειμένου να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία.

Από την πλευρά του, ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί ωστόσο να καλυφθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Όπως αναφέρεται, ο 52χρονος αξιώνει να αμείβεται με 7,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ, ποσό μεγαλύτερο από εκείνο που λάμβανε στην Ιταλία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στη Γιουνάιτεντ έχουν θέσει ως προτεραιότητα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο όσον αφορά την υπόθεση του Σόσλκιερ και ακολούθως θα κινήσουν τις διαδικασίες ανάλογα με την τελική τους απόφαση.