• Αναζήτηση
 • Κόκκινα δάνεια: Χιλιάδες πλειστηριασμοί προ των πυλών

  Συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς οι τράπεζες την προσπάθεια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ), που συνεχίζει να παραμένει η μεγαλύτερη πρόκληση τους εγχώριου τραπεζικού συστήματος. Στόχος των ελληνικών τραπεζών είναι στο τέλος του 2021 τα ΜΕΔ να διαμορφωθούν σε επίπεδο σημαντικά κάτω των 30 δισ. ευρώ. Ο δικηγόρος Γιώργος Νικολακόπουλος, από το πλατό της εκπομπής […]

  Συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς οι τράπεζες την προσπάθεια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ), που συνεχίζει να παραμένει η μεγαλύτερη πρόκληση τους εγχώριου τραπεζικού συστήματος.

  Στόχος των ελληνικών τραπεζών είναι στο τέλος του 2021 τα ΜΕΔ να διαμορφωθούν σε επίπεδο σημαντικά κάτω των 30 δισ. ευρώ.

  Ο δικηγόρος Γιώργος Νικολακόπουλος, από το πλατό της εκπομπής Ανάπτυξη του One Channel, μίλησε για τα προβλήματα και τις απορίες που προκύπτουν γύρω από τη ρύθμιση των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, με φόντο το ρεκόρ ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο.

  Πηγή: onetv.gr

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk