Δεν του έφταναν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα του Δώνη, δεν του έφταναν οι ενοχλήσεις του Μακέντα, βλέπει κι άλλον επιθετικό να τραυματίζεται. Και να συνεχίζεται η… κακοδαιμονία στο Κορωπί.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή (15/10) προπόνηση, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί.

Αν οι Περέα και Μακέντα (έχει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση) δεν καταφέρουν να αγωνιστούν απέναντι στον Ατρόμητο, είναι πιθανό να δούμε και πάλι τον Κολοβό στην κορυφή της επίθεσης.

Διαφορετικά, ο Δώνης θα πάει στην επιλογή ενός εκ των Καμπετσή ή Βέργου και ίσως πάρει μαζί του και τον Σέχου στην αποστολή για να έχει περισσότερες λύσεις για την επίθεση.

Από ‘κει και πέρα ο Μπεκ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι διεθνείς με τη Κ23, Μπουζούκης, Καμπετσής, Αποστολάκης ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις ταχυδύναμης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων.