Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού ΟΦΗ έχει ονοματεπώνυμο, Λισάντρο Σεμέντο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός με τα τρία γκολ και την μια ασίστ μέχρι στιγμής, αναστατώνει κάθε άμυνα με την ταχύτητα, τις εμπνεύσεις και την αποτελεσματικότητα του.

Ο Σεμέντο (με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι) εξτρέμ, που αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά αλλά μπορεί να προσφέρει και στα αριστερά, είναι δανεικός στην ομάδα του Ηρακλείου από την Φορτούνα Σιτάρντ και φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Μετά τον Μιγκέλ Μεγιάδο κι όπως αναφέρει η Ώρα Για Σπορ, ο Σεμέντο είναι στη λίστα της Ένωσης, με τον Πορτογάλο να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με όσα έχει πετύχει τις 6 πρώτες αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεμέντο ξεκίνησε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ τη Φορτούνα με 15 γκολ και ισάριθμες ασίστ την είχε ανεβάσει σχεδόν μόνος του στην μεγάλη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο δανεισμός του στον ΟΦΗ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα λήγει το 2022, κι όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του ενόψει Ιανουαρίου.