Οσκαρ ατυχίας… Η Ομόνοια πληροφορήθηκε πως δύο διεθνείς τερματοφύλακες της υπέστησαν ρήξη χιαστών, ενώ έπαιζαν με τις εθνικές τους ομάδες…

Συγκεκριμένα, ο Φράνσις Ουζόχου αγωνίστηκε ως βασικός στο φιλικό της Νιγηρίας με την Βραζιλία, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη, με τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας να τραυματίζεται και να αντικαθίσταται στο 63ο λεπτό του παιχνιδιού.

Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου. Λίγες ώρες αργότερα οι άνθρωποι της Ομόνοιας υπέστησαν νέο σοκ, όταν έμαθαν για τον τραυματισμό του Παναγή.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της κυπριακής ομάδας, Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος αγωνίζονταν ως βασικός στο ματς της Κύπρου με τη Ρωσία (0-5) και αποχώρησε στο 40’, με τις εξετάσεις να δείχνουν ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου.

Οι δύο τερματοφύλακες της Ομόνοιας βγήκαν… off και πλέον ο μοναδικός διαθέσιμος στο ρόστερ είναι ο 20χρονος Χαράλαμπος Κυριακίδης. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ένα… σαφάρι πλέον, αναζητώντας την ιδανική λύση.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από το «10», ένας από τους τερματοφύλακες που εξετάζεται είναι ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο 33χρονος πορτιέρο αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Δικέφαλο του Βορρά και από τότε παραμένει χωρίς ομάδα.