Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ και με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, οδήγησε τον Ιωνικό στη νίκη ενώ αναδείχθηκε και MVP της τρίτης αγωνιστικής της Βasket League

Ο σέντερ του Ιωνικού μίλησε στην ιστοσελίδα του «ΕΣΑΚΕ» και αναφέρθηκε στην σημασία αυτής της πρώτης νίκης αλλά και στους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 3ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League σε συνδυασμό με την πρώτη νίκη του Ιωνικου Affidea στο Πρωτάθλημα ύστερα από 32 χρόνια;

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Κυρίως για λόγους ψυχολογίας, καθώς ήταν η πρώτη της σεζόν και την θέλαμε πολύ. Το γεγονός πως ήταν η πρώτη στην κατηγορία μετά από 32 χρόνια έδωσε χαρά στους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν πάντα, αν και σε αυτό το παιχνίδι έλειπαν λόγω τιμωρίας.

Η νίκη και οτιδήποτε άλλο, όπως και το βραβείο του MVP που έλαβα, είναι καθαρά θέμα ομαδικής δουλειάς. Γι’ αυτό χαίρομαι κυρίως για την ομάδα μου και την νίκη».

– Γιατί αποφάσισες να συνεχίσεις να αγωνιζεσαι με τα χρώματα του Ιωνικου Affidea;

«Από πέρσι, όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, οι συνθήκες που μου προσφέρει ο Ιωνικός Νικαίας Affidea και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι πραγματικά ιδανικές. Δεν υπήρχε καν ως σκέψη το ενδεχόμενο να φύγω».

– Τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν ο Ιωνικός Affidea;

«Ως ομάδα, πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να καταφέρουμε πράγματα, τα οποία θα κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους και τον πρόεδρό μας. Ελπίζω να το κάνουμε συνδυάζοντας αποτελέσματα με όμορφο μπάσκετ»