• Αναζήτηση

Συγκινητικό άρθρο του Π. Τατσόπουλου μετά το πρόβλημα υγείας

Λίγες μέρες μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, ο πρώην βουλευτής εξαίρει το έργο των Ελλήνων γιατρών αλλά και το πώς ο ίδιος βίωσε το πρόβλημα που τον οδήγησε για αρκετές ώρες στο κρεβάτι του χειρουργείου

Λίγες μέρες μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, ο πρώην βουλευτής εξαίρει το έργο των Ελλήνων γιατρών αλλά και το πώς ο ίδιος βίωσε το πρόβλημα που τον οδήγησε για αρκετές ώρες στο κρεβάτι του χειρουργείου με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

«Εάν μπορούμε να κάνουμε μία λεπτή διάκριση εννοιών, θα λέγαμε ότι τα ξένα χέρια διαφέρουν από τα χέρια των άλλων μονάχα ως προς την ανελέητα κυριολεκτική τους σημασία. Είναι τα χέρια των γιατρών σου. Τα χέρια των νοσηλευτών σου. Τα χέρια στα οποία παραδίνεσαι» σημειώνει μεταξύ άλλων ο συγγραφέας στο άρθρο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος την προηγούμενη Παρασκευή βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου και συνέχισε τη νοσηλεία του σε τρίκλινο θάλαμο στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιοχειρουργική κλινική.

Πηγή: onetv.gr

ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk