Εκπομπές

«Σινεμά στη σέντρα»

ONE, 21.30

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος ξέρει από μπάλα. Ο Γιάννης Ζουμπουλάκης ξέρει από σινεμά. Οι δυο τους κάθε Πέμπτη βάζουν το … «Σινεμά στη Σέντρα».

 

Ελληνική σειρά

Αγριες μέλισσες

ΑΝΤ1, 22.50

Η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Κυπραίο την ώρα που κάποιος γίνεται η σκιά του. Παράλληλα η Δρόσω ανακαλύπτει πως ο Νέστορας ερευνά την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Προύσαλη τον πραγματικό λόγο που κρεμάστηκε ο γιος του. Η Ασημίνα δέχεται μια επίθεση απ’ τον Μελέτη αναγκάζοντας τον Νικηφόρο να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Παρά τη βοήθεια του παπά- Γρηγόρη, ο Λάμπρος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραμείνει στο χωριό και η απόφαση του βαραίνει την Θεοδοσία. Θα στηρίξει την επιθυμία του Λάμπρου να μείνουν στον τόπο που αγαπάει ή θ’ αρπάξει την ευκαιρία να απομακρύνει τον άντρα της απ’ την Ελένη; Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως ο Δούκας έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Στο σπίτι των τριών αδερφών έρχεται ένα προξενιό για την Ασημίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να… «φωνάξει» τον έρωτα του για εκείνη.

 

Ξένη ταινία

«Η αποξένωση» (Time out of mind)

ΕΡΤ2, 23.00

Ο Τζωρτζ είναι ένας απελπισμένος άνθρωπος. Έχει χάσει τη δουλειά του εδώ και χρόνια, είναι άστεγος με προβλήματα υγείας και προσπαθεί να επιβιώσει στους κρύους δρόμους της Νέας Υόρκης. Συνεχώς προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την Μάγκι, την κόρη του με την οποία είναι αποξενωμένος. Ένα βράδυ μπαίνει σε ένα μεγάλο κτίριο για να περάσει τη νύχτα. Το πρωί ξυπνά από τις φωνές ενός μεγάλου πλήθους και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο. Φεύγοντας, θα συναντήσει έναν άστεγο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν ένας επιτυχημένος μουσικός της τζαζ και θα του δώσει πληροφορίες που έχουν σχέση με την κόρη του. (ΗΠΑ, 2014)